Pehea e koho ai i nā diapers makua?

Diapers makua kūpono i ke kino e like me ke kapa komo maʻamau, hiki ke hoʻokomo a wehe wale ʻia, a piha i ka elasticity, no laila ʻaʻohe pono e hopohopo e pili ana i ke kahe ʻana o ka mimi.Ke koho ʻana, e hoʻolohe i ka mea huahana, absorption, maloʻo, hōʻoluʻolu, a me ka pae o ka pale ʻana i ka leakage.

1. Ka hiki o ka absorption oPulu Pakeke pono e nui.Ma muli o ka nui o ka mimi i ka poʻe mākua, ʻoi aku ka nui o ka absorption kūlohelohe.He mea hilahila loa inā koho ʻoe i kahi diaper makua me ka hiki ʻole ke komo pono ʻole a hoʻoheheʻe ʻia ka mimi.

 

2. E ho'āʻo e koho i ka ʻoluʻolu a me ka māmāDiaper No Pakeke.E hoʻohana nā diapers makua kiʻekiʻe i ka pulp puʻupaʻa puʻupaʻa a me nā lole i ulana ʻole ʻia, ʻaʻole ia e hōʻoia wale i ka pono o ka absorption, akā he palupalu a ʻoluʻolu hoʻi me ka ʻole e hōʻeha i ka ʻili.Eia kekahi, ma kēia ʻano, ʻoi aku ka māmā o nā diapers makua, ʻoi aku ka lahilahi a me ka hanu, a ʻaʻole hiki ke ʻike ʻia ke kau ʻia ma ke kino.

3. Pants makua me ka hopena leak-proof maikaʻi.Inā maikaʻi ʻole ka hopena pale leakage, ʻoi aku ka pilikia o nā mea hoʻohana e mālama.YOFOKE ʻO nā diapers makua kekahi i koʻikoʻi loa ma kēia ʻano.Loaʻa iā lākou nā hiʻohiʻona lamination ultrasonic ma ka pūhaka a me nā ʻaoʻao o ke kino, e hoʻoluliluli i ka pants huki i ka hoʻopā ʻana, ʻaʻole e hōʻeha i ka ʻili ma ka pūhaka, a me ka ʻili a me ka ʻoluʻolu.Ma ka manawa like, aia kekahi papalua leak-proof design me ka leak-proof guard + high elastic leg circumference and a high-waist over-hip design, e hiki ai ke pale pono i ka mimi mai ka leaking.

https://www.diaperyofoke.com/thin-and-light-adult-pull-up-pantsoemprivate-label-product/


Ka manawa hoʻouna: Apr-15-2022