Hvordan velge bleier for voksne?

Bleier Voksen passer kroppen som vanlig undertøy, kan tas av og på fritt, og er fulle av elastisitet, så det er ingen grunn til å bekymre deg for overfylt urin.Når du velger, vær oppmerksom på produktmaterialet, absorpsjon, tørrhet, komfort og grad av lekkasjeforebygging.

1. Absorpsjonskapasiteten tilVoksenbukser må være stor.På grunn av den store mengden urin hos voksne er også det naturlige opptaket stort.Det vil være veldig flaut om du velger en voksen bleie med liten absorpsjonskapasitet som ikke kan absorberes helt og forårsaker urinlekkasje.

 

2. Prøv å velge komfortabel og lettBleie for voksne.Voksenbleier av høy kvalitet vil bruke virgin fluffmasse og avanserte ikke-vevde stoffer, som ikke bare sikrer absorpsjonseffektivitet, men også er myk og behagelig uten å skade huden.I tillegg er voksenbleier på denne måten lettere, tynnere og mer pustende, og de kan knapt kjennes når de bæres på kroppen.

3. Voksenbukse med god lekkasjesikker effekt.Hvis den lekkasjeforebyggende effekten ikke er god, vil det medføre mer ulempe for brukerne å bry seg.YOFOKE voksenbleier er også veldig fremtredende i denne forbindelse.De har ultralydlamineringsmønstre på midjen og sidene av organet, noe som gjør pull-up-buksene myke å ta på, ikke skader huden på midjen, og hudvennlige og komfortable.Samtidig er det også en dobbel lekkasjesikker design med en lekkasjesikker beskyttelse + høy elastisk benomkrets og en høy midje over-hofte-design, som effektivt kan forhindre at urin lekker.

https://www.diaperyofoke.com/thin-and-light-adult-pull-up-pantsoemprivate-label-product/


Innleggstid: 15. april 2022