Si të zgjidhni pelena për të rritur?

Pelena për të rritur i përshtaten trupit si të brendshmet normale, mund të vishen dhe hiqen lirshëm dhe janë plot elasticitet, kështu që nuk ka nevojë të shqetësoheni për tejmbushjen e urinës.Kur zgjidhni, kushtojini vëmendje materialit të produktit, thithjes, tharjes, rehatisë dhe shkallës së parandalimit të rrjedhjeve.

1. Kapaciteti absorbues iPantallona për të rritur duhet të jetë i madh.Për shkak të sasisë së madhe të urinës tek të rriturit, edhe përthithja natyrale është e madhe.Do të jetë shumë e turpshme nëse zgjidhni një pelenë për të rritur me një kapacitet të vogël absorbues që nuk mund të përthithet plotësisht dhe shkakton rrjedhje të urinës.

 

2. Mundohuni të zgjidhni të rehatshme dhe të lehtaPelenë për të rritur.Pelenat e cilësisë së lartë për të rritur do të përdorin tul pushi të virgjër dhe pëlhura jo të endura të avancuara, të cilat jo vetëm që garantojnë efikasitetin e përthithjes, por gjithashtu janë të buta dhe komode pa dëmtuar lëkurën.Përveç kësaj, në këtë mënyrë, pelenat e të rriturve janë gjithashtu më të lehta, më të holla dhe më të frymëmarrjes dhe vështirë se mund të ndjehen kur vishen në trup.

3. Pantallona për të rritur me efekt të mirë kundër rrjedhjes.Nëse efekti i parandalimit të rrjedhjeve nuk është i mirë, do të shkaktojë më shumë bezdi për kujdesin e përdoruesve.YOFOKE pelenat për të rritur janë gjithashtu shumë të spikatura në këtë drejtim.Ato kanë modele petëzimi me ultratinguj në belin dhe anët e organit, duke i bërë pantallonat tërheqëse të buta në prekje, duke mos dëmtuar lëkurën në bel dhe miqësore dhe të rehatshme për lëkurën.Në të njëjtën kohë, ekziston gjithashtu një dizajn i dyfishtë kundër rrjedhjeve me një mbrojtëse rezistente ndaj rrjedhjeve + perimetër elastik i lartë i këmbës dhe një dizajn mbi kofshë me bel të lartë, i cili mund të parandalojë në mënyrë efektive rrjedhjen e urinës.

https://www.diaperyofoke.com/thin-and-light-adult-pull-up-pantsoemprivate-label-product/


Koha e postimit: Prill-15-2022