• YFK-1 (1)
  • YFK-2 (1)
  • YFK-3 (1)

Kategoritë e njohura

pse na zgjodhet ne

  • Jiangsu Yofoke e kujdesit shëndetësor Techonology Co., Ltd, është një kompani profesionale e specializuar për zhvillimin, prodhimin, shitjen e produkteve të kujdesit për të rriturit.Kompania është e vendosur në qytetin Suqian, mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 28000 metra katrorë.me një investim total prej 1 miliard juanë.Kompania ka mjedis prodhimi modern dhe të pastër, modernizimin e linjave profesionale të prodhimit gjithsej 8 duke përfshirë 3 linja pelenash tërheqëse për të rritur, 3 rreshta pelena për të rritur, 1 linjë pads insert dhe 1 linjë jastëk nënshtresash, më shumë se 200 punonjës.