• YFK-1 (1)
  • YFK-2 (1)
  • YFK-3 (1)

Популарни категории

Зошто да не изберете нас

  • Jiangsu Yofoke Healthcare Techonology Co., Ltd е специјализирана професионална компанија за развој, производство, продажба на производи за нега на возрасни.Компанијата се наоѓа во градот Суќиан, зафаќа површина од повеќе од 28000 квадратни метри.со вкупна инвестиција од 1 милијарда јуани.Компанијата има модерна и чиста производствена средина, модернизација на професионални производствени линии вкупно 8 вклучувајќи 3 линии пелени за влечење за возрасни, 3 линии пелени за возрасни, 1 линија влошки за вметнување и 1 линија подлоги, повеќе од 200 вработени.