За нас

за-нас-фабрика2

Профил на компанијата

ЈАНГСУ ЈОФОКЕ ЗДРАВСТВЕНА ТЕХНОЛОГИЈА CO.,LTD

е специјализирана професионална компанија за развој, производство, продажба на производи за нега на возрасни.Компанијата се наоѓа во градот Суќиан, зафаќа површина од повеќе од 28000 квадратни метри.со вкупна инвестиција од 1 милијарда јуани.Компанијата има модерна и чиста производствена средина, модернизација на професионални производствени линии вкупно 8 вклучувајќи 3 линии пелени за влечење за возрасни, 3 линии пелени за возрасни, 1 линија влошки за вметнување и 1 линија подлоги, повеќе од 200 вработени.

Компанијата има развиено, во строга согласност со националните стандарди за да произведува илјадници производи со висок квалитет, и производи секоја година да го носи новото преку старото не само од технологијата на производот, дизајнот, подобрувањето и иновациите на дизајнот на пакувањето на производот, уникатен стил, ги задоволува потребите на сите потрошувачи.

Седиштето на компанијата (Tianjin Real Brave Albert Paper Products Co., Ltd), фабриката е основана во 2002 година, трговската компанија за увоз и извоз е регистрирана во 2009 година. По повеќе од десет години скокачки развој, компанијата сега се разви во модерна високотехнолошко претпријатие кое интегрира маркетинг, производство, истражување и развој, сервис и логистика и добро познато претпријатие во домашната индустрија за санитарни производи.

Со цел да ги исполни високите барања, висок квалитет и високи стандарди на пазарните потреби, Jiangsu Lvban Healthcare Techonology Co., Ltd е основана во мај 2020 година. Се наоѓа во зоната за економски развој на округот Сијанг, градот Сучиан, провинцијата Џиангсу, покривајќи површина од 57.000 метри квадратни.Новата опрема ќе се составува во новата фабрика, што ја прави таа да биде првиот домашен производител кој лансира долна облека за боксер.Во исто време ќе работат и новите линии за производство на пелени на влошки и пелени за возрасни.Интеграција на автоматизирани производни линии, маркетинг, планирање, производство на производи, развој на производи, контрола на квалитет, човечки ресурси и распоред за логистика.Да станеме првокласен професионален производител на производи за нега на возрасни во земјата и да го реализираме одржливиот, здрав и стабилен развој на компанијата.

развој

Сертификати

це сертификат ISO9001 ISO 14001 ISO 14001
признавање

Препознавање

Со долгогодишно искуство во OEM ODM, странските трговци со кои работевме вклучуваат AEGIS, JELI, TO US, итн. Професионалното истражување и развој на производи и совршената услуга по продажбата се високо признати од кооперативните бизниси.