Rreth Nesh

rreth-ne-fabrika2

Profili i Kompanisë

JIANGSU YOFOKE TEKNOLOGJIA SHËNDETËSORE CO, LTD

është një kompani e specializuar për zhvillimin, prodhimin, shitjen e produkteve të kujdesit për të rriturit.Kompania është e vendosur në qytetin Suqian, mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 28000 metra katrorë.me një investim total prej 1 miliard juanë.Kompania ka mjedis prodhimi modern dhe të pastër, modernizimin e linjave profesionale të prodhimit gjithsej 8 duke përfshirë 3 linja pelenash tërheqëse për të rritur, 3 rreshta pelena për të rritur, 1 linjë pads insert dhe 1 linjë jastëk nënshtresash, më shumë se 200 punonjës.

Kompania ka zhvilluar, në përputhje të plotë me standardet kombëtare për të prodhuar mijëra produkte me cilësi të lartë, dhe produkte çdo vit për të sjellë të renë përmes të vjetrës jo vetëm nga teknologjia e produktit, dizajni, përmirësimi dhe inovacioni në dizajnin e paketimit të produktit, stil unik, që plotëson nevojat e të gjithë konsumatorëve.

Selia e kompanisë (Tianjin Real Brave Albert Paper Products Co., Ltd), fabrika u themelua në vitin 2002, kompania tregtare e importit dhe eksportit u regjistrua në vitin 2009. Pas më shumë se dhjetë vjet zhvillimi të shpejtë, kompania tani është zhvilluar në një kompani moderne ndërmarrje e teknologjisë së lartë që integron marketingun, prodhimin, kërkimin dhe zhvillimin, shërbimin dhe logjistikën dhe një ndërmarrje e njohur në industrinë e produkteve sanitare vendase.

Për të ndjekur kërkesat e larta, nevojat e tregut me cilësi të lartë dhe standarde të larta, Jiangsu Lvban Healthcare Techonology Co., Ltd u krijua në maj 2020. Ajo ndodhet në Zonën e Zhvillimit Ekonomik të Qarkut Siyang, Qyteti Suqian, Provinca Jiangsu, duke mbuluar një një sipërfaqe prej 57.000 metrash katrorë.Pajisjet e reja do të montohen në fabrikën e re, gjë që e bën atë të bëhet prodhuesi i parë vendas që nxjerr në treg të brendshmet tërheqëse boksiere.Në të njëjtën kohë do të funksionojnë edhe linjat e reja të prodhimit të pelenave të pelenave të futjes dhe pelenave për të rritur.Integrimi i linjave të automatizuara të prodhimit, marketingu, planifikimi, prodhimi i produktit, zhvillimi i produktit, kontrolli i cilësisë, burimet njerëzore dhe planifikimi i logjistikës.Për t'u bërë një prodhues profesionist i klasit të parë i produkteve të kujdesit për të rriturit në vend dhe për të realizuar zhvillimin e qëndrueshëm, të shëndetshëm dhe të qëndrueshëm të kompanisë.

zhvillimin

Certifikatat

çertifikata ce ISO9001 ISO 14001 ISO 14001
njohje

Njohja

Me përvojë të gjerë në OEM ODM, tregtarët e huaj me të cilët kemi punuar përfshijnë AEGIS, JELI, TO US, etj. Kërkimi dhe zhvillimi profesional i produkteve dhe shërbimi i përsosur pas shitjes janë njohur shumë nga bizneset bashkëpunuese.