Lajme

 • Koha e postimit: Korrik-06-2022

  Ndërsa popullsia plaket, mospërmbajtja e të rriturve bëhet një shqetësim për shoqërinë në tërësi.Për të rritur ndërgjegjësimin për sëmundjen e mosmbajtjes urinare në mbarë botën, në vitin 2009, Shoqata Ndërkombëtare e Organizatës Botërore të Shëndetësisë për Kontinencën Urinare lançoi Javën Botërore të Inkontinencës Urinare dhe përcaktoi...Lexo më shumë»

 • Si të zgjidhni pelena për të rritur?
  Koha e postimit: Prill-15-2022

  Pelenat për të rritur i përshtaten trupit si të brendshmet normale, mund të vishen dhe hiqen lirshëm dhe janë plot elasticitet, kështu që nuk ka nevojë të shqetësoheni për tejmbushjen e urinës.Kur zgjidhni, kushtojini vëmendje materialit të produktit, thithjes, tharjes, rehatisë dhe shkallës së parandalimit të rrjedhjeve.1. Abso...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: Tetor-20-2021

  ZINGJIRËT E FURNIZIMIT TË KRIZËS ENERGJIKE TË KINËS PO SHKRIHEN Jo vetëm që Kina po heq kufizimet në prodhimin e qymyrit për pjesën tjetër të vitit 2021, por gjithashtu po vë në dispozicion kredi bankare speciale për kompanitë minerare dhe madje lejon që rregullat e sigurisë në miniera të zbuten.Kjo ka efektin e dëshiruar...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: Tetor-20-2021

  Raporti global i tregut të pelenave për të rritur 2021: Një treg prej 24.2 miliardë dollarësh – Trendet e industrisë, ndarja, madhësia, rritja, mundësia dhe parashikimi deri në vitin 2026 – ResearchAndMarkets.com Tregu global i pelenave për të rritur arriti një vlerë prej 15.4 miliardë dollarësh në vitin 2020. Tregu global i pelenave për të rritur...Lexo më shumë»

 • çfarë është inkontinenca.
  Koha e postimit: Qershor-21-2021

  Inkontinenca është humbje e pjesshme ose e plotë e kontrollit të fshikëzës dhe/ose zorrëve.Nuk është as sëmundje, as sindromë, por një gjendje.Shpesh është një simptomë e çështjeve të tjera mjekësore, dhe nganjëherë rezultat i disa ilaçeve.Ai prek më shumë se 25 milionë njerëz në Shtetet e Bashkuara, dhe ...Lexo më shumë»

 • Pull Up VS pantallona të shkurtra
  Koha e postimit: Qershor-21-2021

  Kohët e fundit kemi pasur një koment në faqen tonë duke pyetur se cili ishte ndryshimi midis veshjeve tërheqëse për të rritur dhe pantallonave të shkurtra për të rritur (pelenat AKA).Pra, le të zhytemi në pyetjen për t'i ndihmuar të gjithë të kenë një kuptim më të mirë të asaj që ofron secili produkt.Lexo më tej për të mësuar më shumë rreth pull-ups kundër pantallonave të shkurtra!Për të cituar nga tona...Lexo më shumë»

 • produkte për kujdesin e mosmbajtjes
  Koha e postimit: Qershor-21-2021

  Pavarësisht nëse mosmbajtja juaj është e përhershme, e trajtueshme ose e shërueshme, ka shumë produkte në dispozicion që mund t'i ndihmojnë individët me inkontinencë të menaxhojnë simptomat dhe të fitojnë kontrollin.Produkte që ndihmojnë në përmbajtjen e mbetjeve, mbrojnë lëkurën, promovojnë kujdesin për veten dhe lejojnë aktivitetet normale të jetës së përditshme...Lexo më shumë»

 • si të vendosni pelenën tërheqëse
  Koha e postimit: Qershor-21-2021

  Hapat për të veshur një pelenë tërheqëse njëpërdorimshme Ndërsa pelena më e mirë për të rritur njëpërdorimshme garanton mbrojtje dhe rehati ndaj mosmbajtjes, ajo mund të funksionojë vetëm kur vishet siç duhet.Mbajtja e një pelenë tërheqëse njëpërdorimshme parandalon në mënyrë korrekte rrjedhjet dhe incidente të tjera të sikletshme në publik.Gjithashtu siguron c...Lexo më shumë»

 • Si të zgjidhni pelenat dhe pantallonat e shkurtra për të rritur
  Koha e postimit: Qershor-21-2021

  Njerëzit që duhet të menaxhojnë mosmbajtjen përfshijnë të rinjtë, të rriturit dhe të moshuarit.Për të zgjedhur pelenën më efektive për të rriturit për stilin tuaj të jetesës, merrni parasysh nivelin tuaj të aktivitetit.Dikush me një mënyrë jetese shumë aktive do të ketë nevojë për një pelenë të ndryshme për të rritur sesa dikush që ka vështirësi në lëvizje.Ju do të...Lexo më shumë»

 • Si të ndryshoni një pelenë për të rritur - pesë hapa
  Koha e postimit: Qershor-21-2021

  Vendosja e një pelenë për të rritur dikë tjetër mund të jetë pak e ndërlikuar – veçanërisht nëse jeni i ri në këtë proces.Në varësi të lëvizshmërisë së përdoruesit, pelenat mund të ndërrohen ndërsa personi është në këmbë, ulur ose shtrirë.Për kujdestarët e rinj në ndërrimin e pelenave për të rritur, mund të jetë më e lehtë të fillojnë me...Lexo më shumë»