Како да изберете пелени за возрасни?

Пелени за возрасни одговараат на телото како нормална долна облека, може слободно да се облекува и соблекува и се полни со еластичност, па затоа нема потреба да се грижите за преполнување на урината.При изборот, обрнете внимание на материјалот на производот, апсорпцијата, сувоста, удобноста и степенот на спречување на истекување.

1. Апсорпциониот капацитет наВозрасни панталони мора да биде голем.Поради големата количина на урина кај возрасните, голема е и природната апсорпција.Ќе биде многу непријатно ако изберете пелена за возрасни со мал капацитет на апсорпција која не може целосно да се апсорбира и предизвикува истекување на урината.

 

2. Обидете се да изберете удобно и лесноПелени за возрасни.Висококвалитетните пелени за возрасни ќе користат девствена пулпа од пена и напредни неткаени ткаенини, кои не само што обезбедуваат ефикасност на апсорпција, туку и се меки и удобни без да ја повредуваат кожата.Покрај тоа, на овој начин, пелените за возрасни се исто така полесни, потенки и повеќе дише, а тешко се чувствуваат кога се носат на телото.

3. Панталони за возрасни со добар ефект против протекување.Ако ефектот за спречување истекување не е добар, тоа ќе предизвика повеќе непријатности за грижата за корисниците.ЈОФОКЕ пелени за возрасни се исто така многу истакнати во овој поглед.Имаат шаблони за ултразвучно ламинирање на половината и страните на органот, што ги прави панталоните за повлекување меки на допир, не ја повредуваат кожата на половината и пријатни и удобни за кожата.Истовремено, има и двоен дизајн отпорен на истекување со штитник против истекување + висок еластичен обем на ногата и дизајн со висок струк над колковите, што може ефикасно да го спречи истекувањето на урината.

https://www.diaperyofoke.com/thin-and-light-adult-pull-up-pantsoemprivate-label-product/


Време на објавување: 15 април 2022 година