Производи Вести

 • Време на објавување: 07-06-2022 година

  Како што старее населението, инконтиненцијата кај возрасните станува грижа за целото општество.Со цел да се подигне свеста за болеста со уринарна инконтиненција во светот, во 2009 година, Меѓународната асоцијација за уринарна континенција на Светската здравствена организација ја започна Светската недела на уринарна инконтиненција, и дефинираше...Прочитај повеќе»

 • Како да изберете пелени за возрасни?
  Време на објавување: 15-04-2022 година

  Пелените за возрасни одговараат на телото како нормална долна облека, можат слободно да се облечат и соблекуваат и се полни со еластичност, па затоа нема потреба да се грижите за преполнување на урината.При изборот, обрнете внимание на материјалот на производот, апсорпцијата, сувоста, удобноста и степенот на спречување на истекување.1. Апсо...Прочитај повеќе»

 • Pull Up VS кратки
  Време на објавување: 21-06-2021

  Неодамна имавме коментар на нашата страница прашувајќи каква е разликата помеѓу влечење за возрасни и гаќи за возрасни (пелени АКА).Затоа, ајде да се нурнеме во прашањето за да им помогнеме на сите подобро да разберат што нуди секој производ.Прочитајте за да дознаете повеќе за влечење наспроти гаќи!Да цитирам од нашите ...Прочитај повеќе»

 • производи за нега на инконтиненција
  Време на објавување: 21-06-2021

  Без разлика дали вашата инконтиненција е трајна, може да се лекува или може да се излечи, има многу достапни производи кои можат да им помогнат на лицата со инконтиненција да управуваат со симптомите и да добијат контрола.Производи кои помагаат да содржат отпад, ја штитат кожата, промовираат грижа за себе и овозможуваат нормални активности од секојдневниот живот...Прочитај повеќе»

 • како да се стави на pull up пелена
  Време на објавување: 21-06-2021

  Чекори за носење пелена за еднократна употреба Додека најдобрата пелена за еднократна употреба за возрасен гарантира заштита и удобност од инконтиненција, таа може да работи само кога се носи правилно.Правилно носење пелена за еднократна употреба спречува протекување и други непријатни инциденти во јавноста.Исто така, обезбедува в...Прочитај повеќе»

 • Како да изберете пелени и гаќи за возрасни
  Време на објавување: 21-06-2021

  Луѓето кои мора да управуваат со инконтиненција вклучуваат млади, возрасни и постари лица.За да ја изберете најефективната пелена за возрасни за вашиот животен стил, земете го предвид нивото на вашата активност.Некој со многу активен животен стил ќе има потреба од различна пелена за возрасни од некој што има тешкотии со мобилноста.Ќе ал...Прочитај повеќе»